Diverse klussen (stucen, verwarming plaatsen, tegelen en afmonteren badkamer)

Ferry is echt van alle markten thuis en is erg professioneel en prettig om mee te werken. De afwerking is erg goed en hij ruimt keurig op. Hij werkt hard door en zorgt ervoor dat de klussen op tijd gedaan worden. Daarnaast denkt hij goed mee en geeft hij ook goed advies. Wij raden Ferry van harte aan. Wij huren Ferry zeker nog eens in als er iets moet gebeuren rondom het huis.

Erik en Laura

Nieuwe deur in tussenmuur

De klus betrof het maken van een deurgat en het plaatsen van een nieuw kozijn, inclusief deur en beslag. Het geheel is netjes geverfd. Ferry houdt zich aan de afspraken, levert goed werk en vraagt een eerlijke prijs.

HQSonic bv te Waalre

4500 MDF plaatje 80x80mm 45graden hoek

Professioneel, snel, betrouwbaar en prettig in omgang.

Tiddens

Kleine klusjes in de woning

Ferry heeft naar volle tevredenheid enkel kleine huis-tuin & keukenklusjes uitgevoerd. Duidelijk in communicatie en komt zijn afspraak na. De volgende klus staat alweer op de planning!

Stephan

Stucen van een buitenmuur en moderniseren van een open haard

De opdrachten zijn netjes uitgevoerd en Ferry werkt ook netjes. Zowel binnen en buiten werd alles netjes afgedekt en netjes achter gelaten. Kortom wij zijn er blij mee.

Corrie en Frank

Plaatsen van 11 kunstof kozijnen

De kozijnen zijn netjes geplaatst. Er waren problemen met het bedrijf dat de kozijnen zou leveren. De horren werden maar niet geleverd en en er was een ruitje verkeerd geleverd. Ferry heeft alles op alles gezet om dit te regelen en met succes. Heel erg bedankt hiervoor.

Paul en Loes

Maatwerk beuken hoekbureau

Soda heeft de klus zoals afgesproken uitgevoerd. Dit alles tot grote tevredenheid van mij.

Mevr. van de Weijer

Schilderen houtwerk beneden verdieping

Soda Klusbedrijf heeft bij ons het houtwerk op de hele beneden verdieping geschilderd. Van te voren hebben we duidelijke afspraken gemaakt waar Soda zich ook aan gehouden heeft. Het werk is binnen de afgesproken tijd gebeurd. Er wordt door Soda mee gedacht bij het oplossen van problemen/het voorkomen van problemen. Er is prima werk geleverd. We zijn er erg blij mee.

Ruiter

Afhangen 2 nieuwe binnendeuren Berkvens

Bestelling 2 nieuwe Berkvens binnendeuren en hangen. Door Ferry werd alles eerst besproken en vervolgens besteld en netjes gehangen. 2e klus door Ferry bij ons thuis, wederom zijn wij super tevreden met de manier van werken door Ferry, fijne manier van communiceren Ferry mag volgende klus weer komen klaren!

Fam. van Lint

Slaapkamer behangen en sausen

2 wanden laten sausen en 1 wand behangen. Het werk is nauwkeurig gedaan. En alles volgens afspraak verlopen. Op kort termijn een afspraak kunnen maken. Tevreden met het resultaat.

A. Sondak

Aanbouw caravan

Professioneel, deskundig, aandacht voor kwaliteit, woord bij de daad, zijn woorden die in mij opkomen als ik aan Soda Klusbedrijf denk. Bedankt voor de snelle en kwalitatieve afhandeling.

Milan Somers

Renovatie slaapkamer

Dit werk bestond uit het vervangen van het zachtboard op het plafond met gipsplaat, en verder het fabriceren van lichtkoven met ingebouwd halogeen spots. De nodige elektrische installatie is aangepast. Het oude behang is weggehaald, de muren zijn glad gemaakt en vervangen met een modern behangtype. Muren plafond deur en kozijnen zijn geschilderd. Het resultaat is helemaal naar onze tevredenheid en het ziet er schitterend uit!

Fam. Bradley

Afwerken zolder, plaatsen wand voor de CV ketel

Alles netjes en volgens afspraak geplaatst. Ferry heeft zelfs in zijn vakantie gewerkt bij ons. Kortom zeer tevreden voor een goede prijs.

Paul en Loes

Plaatsen vaste trap naar de zolder

Wij zijn erg tevreden. Trap is netjes geplaatst en ziet er goed uit. De prijs was ook niet te duur.

Paul en Loes

Vervangen sloten en buitenschilderwerk

Het vervangen van sloten door o.m. een driepuntsluiting, schilderwerk en het repareren van een tuindeur is prima gedaan. Heel prettig is ook dat Ferry altijd keurig op tijd is. Ik ben dik tevreden!

M. de Bruijn

Muuropeningen sluiten, diverse kamers muren aanwerken, geheel behangen en schilderen

De klus is naar verwachting keurig gedaan en ben na een paar maanden nog steeds enthousiast. Dank daarvoor.

Mevr. Vermeulen

Buitenschilderwerk

Helemaal naar onze tevredenheid heeft Ferry heel netjes het heel buitenhuis geschilderd. Tegen een afgesproken meerwerkprijs heeft hij ook een rotte kozijnpui vervangen. Ook is een kleine reparatie gedaan aan de poort van de achterom.

Fam. Bradley

Schilderwerk en gipsplafond traphuis

Ferry heeft het plafond gerenoveerd door gipsplaten te monteren boven de bestaande latjes. Daarnaast heeft hij de muren, plafond, deuren en kozijnen geschilderd. Alles gedaan volgens planning en prijsafspraak en 100% naar onze tevredenheid.

Fam. Bradley

Wand geplaatst, wand met schuifdeur geplaatst, balken afgetimmerd, knieschot gemaakt, deuren geplaatst

Terugkerende klant!… Binnenkort weer? We zijn altijd tevreden. Ferry maakt een goede, eerlijke prijs en gaat pas weg als het naar ieders zin is. Hij komt liever extra terug dan het af te raffelen. Ferry laat zich niet van de wijs brengen en moppert nooit! Aanrader dus.

Dianne en Hedy

Vervangen lek raam van dakkapel

Ferry wilde eerst komen kijken voordat hij een prijsopgave kon maken. Daarbij werd meteen uitgelegd hoe het één en ander zou gaan gebeuren. Verder afspraak maken ging goed. Werk zeer professioneel uitgevoerd. (bron werkspot)

Dhr. Den Engelsman

Klapramen vervangen door vaste ramen

Ferry heeft bij ons vijf enkelglas ruiten vervangen voor dubbel glas. Prima gedaan voor een redelijke prijs. Ferry maakte bij het inmeten een goede indruk, dus we hebben niet verder gezocht naar een ander klusbedrijf. Afspraken zijn goed nagekomen, Ferry denkt mee, komt op tijd. M.a.w. een prima klusbedrijf. Aan te bevelen bij familie en vrienden.  (bron werkspot)

Dhr. Ruiter

Afvoer afzuigkap verleggen

We zijn zeer tevreden over het geleverde werk. De afvoer is netjes verlegd waarbij een doorvoer door de betonnen muur gemaakt moest worden. De afwerking is heel netjes gedaan, alles netjes opgeruimd. Een aanrader.

Fam. Van Leeuwarden

Maken opbergkast langs bestaande schuur en dichtmaken open ruimte tussen bovenzijde tuinafscheiding en dak carport

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, zoals wij het in gedachten hadden heeft ferry het gemaakt. Ferry werkt zeer netjes en denkt mee, hij heeft oog voor detail, alsof hij iets maakt wat hij bij hem thuis zou maken, mooi eindresultaat! Volgende klus besteden we graag weer bij soda.

Fam. Van Lint

Schilderwerk woonkamer

Nadat Ferry de lichtkoven heeft gefabriceerd in onze woonkamer heeft hij nu de hele kamer geschilderd: muren, plafond, deuren en kozijnen. Alles naar wens, op tijd en volgens vooraf afgesproken prijs.

Fam. Bradley

Houten lichtbalken in de woonkamer

Ferry’s bod was net iets lager dan andere aanbieders maar het meest belangrijk is dat hij meedenkt en goed advies geeft aan de basis van zijn brede ervaring en kennis. Hij doet wat hij zegt en zijn werk is voltooid naar onze tevredenheid en binnen de afgesproken planning! (bron werkspot)

Fam. Bradley

Vervangen vlizotrap door nieuwe vlizotrap

Prima klusbedrijf. Naar alle tevredenheid uitgevoerd.

Dhr. Laumen

Vervangen van ramen en deuren

Dit is onze 2de klus van soda klusbedrijf, we zijn er heel tevreden over. het ziet er super uit, en volgend jaar mag ferry weer terug komen voor de volgende klus. voor ons geen andere klusbedrijf meer.

Dhr. Lunenburg

Leveren en plaatsen groot draaikiepraam en 3 lichtkoepels

Prima klus afgeleverd. Het grote kozijn (240 x 80) zit er keurig in en netjes afgewerkt. De drie lichtkoepels zien er ook perfect uit. Als extra klussen heeft ie tussendoor ook nog een doorvoer gemaakt voor een afzuigkap en een stuk dakleer op de schoorsteen. Helemaal super!  

Mark en Eveline

Vervangen enkelglas door dubbelglas

Ferry heeft voor ons een viertal ramen vervangen waarbij het enkelglas is vervangen door dubbelglas. Hij is een goede vakman, betrouwbaar en denkt goed mee voor de optimale oplossing. Hij werkt secuur en onverstoorbaar door tot de opdracht goed is afgesloten. Wat ons betreft een aanrader.

Fam. J. Geldermalsen

Plinten monteren, schouw repareren

Ferry heeft in meerdere kamers plinten gezet, hij is op tijd en werkt hard. Verder werkt hij secuur en net zo lang door als nodig is. Ook heeft hij de schouw gerepareerd en netjes gestuct. Ferry onderscheidt zich doordat hij actief meedenkt en ook waarmaakt wat hij belooft. Hij is een verademing vergeleken met andere bouwbedrijven. Wij bevelen hem van harte aan!

Een tevreden familie uit Vught

4 deuren afhangen

Ferry is een rustige vent die zich niet laat opjagen. Als de deur maar goed hangt! Erg nauwkeurig! Ferry heeft ook de klinken en sloten geleverd voor een schappelijke prijs (niet zelf aanschaffen dus). Kortom, hij levert uitstekend werk voor een zeer goede prijs. Wij zijn erg tevreden! (bron werkspot)

Mevr. Karsmakers

Zolderraam vervangen, geschilderd enz.

Behoorlijke klus voor Ferry, maar zo als altijd. Heel goed gedaan. Dank je.

Ron en Martina

Kozijn en deur maken/ monteren als vervanging tuinpoort

Goed werk geleverd. Kozijn en deur zit er goed in. Ferry komt op tijd, werkt zelfstandig en laat alles netjes achter. Kortom zeer tevreden! (bron werkspot)

Dhr. van Houten

Stucadoren en behangen hal

Ferry Mostard is punctueel, zowel met tijdsafspraken als met werkzaamheden. Werkt netjes en ruimt eventuele rommel ook zelf op. Ook is hij altijd bereid om ‘nazorg’ te verlenen, d.w.z. indien nodig komt hij terug om puntjes op de i te zetten. (bron werkspot)

Betty Tazelaar

Plaatsen houten traphek/balustrade rondom trapgat plus demonteren en verwijderen oude traphek/balustrade

Ferry heeft een perfect staaltje vakmanschap afgeleverd. Hij is een grote perfectionist en denk in oplossingen wanneer hij probleempjes tegenkomt. Enorm hard werken, zelfs wanneer het 30+ graden is zit hij geen seconde stil. Ook de prijs / kwaliteit is fantastisch. Ferry is duidelijk in de communicatie en komt zijn afspraken na. Eindresultaat is een fantastisch mooie, precies op maat en wens gemaakte balustrade / traphekje. De volgende keer weten wij Ferry wel weer te vinden! (bron werkspot)

Dhr. Van Waas

Vervangen dubbel glas woonkamer

Heel goed gedaan, afspraken nagekomen. Ferry denkt mee, en als het even tegen valt komt hij terug. Onze vaste KLUSJESMAN. :-).

Ron & Martina  

Assistentie bestellen & plaatsen 3 lichtkoepels en 1 kozijn

De enige vakman die het bericht goed leest en snapt wat de klant hiermee bedoelt. De afgesproken datum is keurig nagekomen en de klus is netjes uitgevoerd. De drie lichtkoepels staan keurig op het dak en het kozijn wordt (conform onze afspraak/planning) over een paar weken vervangen. Ferry, bedankt! (bron werkspot)

Dhr. Tissink

Raam opgeknapt en vervangen VOGELKAMER

Een raam vervangen en opknappen in een kamer waar vogels vrij vliegen, is een behoorlijk klus onder zware omstandigheden. Vrij vliegende vogels, niet de optimale werk situatie. Voor Ferry geen probleem. En alle vogels zitten er nog ;-)) Dank je.

Ron & Martina

Tuinhuisje (bouwpakket)

Prima vakman, het tuinhuisje staat prima en is goed afgewerkt. Denkt goed mee en buiten the box. Buiten zijn schuld om duurde het toch wat langer dan gedacht en daar deed hij helemaal niet moeilijk over. Prima prijs/kwaliteit verhouding en geschikte kerel om over de vloer te hebben. Absoluut een aanrader! (bron werkspot)

Dhr. Torres

5 ramen vervangen van dakkapel

Onze ervaring met soda klusbedrijf is zo goed, dat wij meteen een tweede offerte hebben gevraagd! Hij is zeer vriendelijk en profesioneel en laat alles weer netjes achter!! wij zien hem graag weer terug (bron werkspot)

Dhr. Lunenburg

Afhangen binnendeuren

Het klusbedrijf SODA was beduidend goedkoper dat de andere aanbieders, daarbij was de offerte duidelijk en overzichtelijk. Waar ik de keuze had ook nog extra handelingen tegen meerprijs te laten verrichten. Ferry heeft met veel vakmanschap de 4 binnendeuren gemonteerd, niet een eenvoudige klus omdat de deurstijlen enigszins scheef waren. Ook heeft hij de deurkozijnen (oude scharnieren) netjes afgewerkt, ben zeer tevreden over het resultaat. Bedankt. (bron werkspot)

Dhr. Henkens

Plaatsen leuning met spijlen trap

Mooi op tijd begonnen. De trap is boven verwachting mooi geworden. Wat opviel was de positiviteit van Ferry. Iedere klusser die bij ons klust komt iets vreemd tegen, dit was nu ook het geval. Door het goede meedenken van Ferry is de trap nu nog mooier geworden.

Bram Reits

Maken van een escape room

We kwamen met het idee om een controle kamer te maken in de betonnen silo voor onze nieuwe escape room, maar hoe maak je zoiets?!

Na een zeer positief gesprek met Ferry, die zelf een aantal goede ideeën had hebben we SODA klusbedrijf aangenomen om deze klus te klaren. Met eigen input en creatieve ideeën vanuit onze kant staat er nu een bijna geheel nieuwe controle kamer. Op korte termijn komen de ramen er in en is alles compleet! Zeer tevreden. Aanrader.

 

The Space (Escape room Veghel)

Beschrijf hier uw ervaring met SODA Klusbedrijf!