OVER ONS

Ik ben Ferry Mostard, 38 jaar, getrouwd met Donna en papa een dochter van 6 en een zoon van 4. Na 12,5 jaar als sergeant der Genie bij Defensie te hebben gewerkt en de afgelopen 3 jaar ernaast SODA Klusbedrijf te hebben gedraaid, heb ik juni j.l. afscheid genomen van Defensie en richt ik me sindsdien volledig op SODA Klusbedrijf.

Door de jaren heen heb ik me op meerdere vlakken gespecialiseerd in zowel bouw en onderhoud als installatietechniek.

Ik help mensen met het adviseren en realiseren van diverse klussen. Te denken aan o.a. schilderwerk, dakramen, badkamers, aanbouwen, keukens, ramen, deuren en kozijnen. We kunnen u dan ook het totaalpakket aanbieden van A tot Z. Daarnaast draaien we onze hand er niet voor om, om van uw zolder en/of aanbouw een mooie leefbare ruimte, geheel naar uw eigen wensen te realiseren.

Installatie en elektrotechnische werkzaamheden zijn werkzaamheden waarin we ons op dit moment verder in aan het bekwamen zijn. Daarnaast hebben we ook een groot aantal vakmannen waar we mee samenwerken voor alle mogelijke klussen.

Doordat kwaliteit, service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan bij ons, hebben wij inmiddels een grote, steeds terugkerende klantenkring opgebouwd, en die ons dan ook graag aan hun familie en vrienden voorstelt.

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte laten opmaken? Neem dan contact met ons op!

 

FAKRO Specialist | SODA KlusbedrijfEind 2013 hebben we de nodige ervaring opgedaan in het monteren van dakramen. Met als gevolg dat wij ons nu ook FAKRO Specialist mogen noemen. Jaarlijks volgen we de herhalingstraining.

 

Zoals u ziet zijn we inmiddels van vele markten thuis, dus u vraagt en wij realiseren het!

 

Over | SODA Klusbedrijf